Vraktur med Tessi 12/5

Posted by on Maj 5, 2013 in Dykdagis | 0 comments

Vi åker med fina Tessi och gör två vrakdyk varav minst ett på Sappemeer, en stålbåt som är 52 meter lång och ligger på sidan på ca 24 meter. Hon ligger i fritt vatten och det är ofta väldigt bra sikt, vraket är också penetreringsbart för er som har utbildning för sådana dyk.

Turen utgår från Kapellskär Karlslunds Marina 9.00 och vi är tillbaka ca 17.00, du måste vara AOW för att kunna följa med och den kostar 700:- som betalas på båten. Anmälan till butiken på 08-235 235.

Vill du dyka vrak hela helgen? Anmäl dig då till vår vrakkurs! Teori onsdag 8/5  kväll och 4 dyk, 2 landdyk på lördagen 11/5 och 2 båtdyk på söndagen med Tessi. Kursen kostar 2495:- inklusive manual, båtutfärd, 4 dyk varav 2 båtdyk och certifikat.

Sappemeer

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *