Vrakutfärd med vrakkurs

Posted by on Sep 10, 2013 in Uncategorized | 0 comments

Söndagen den 22 september åker vi ut på en heldag och dyker vrak. Avfärd från Musköbasen 9.00 och hemkomst ca 17.00 och vi dyker på Concordia och Mannes vrak, bägge med ett djup på mer än 18 meter så AOW är ett måste.Turen kostar 700:- som betalas på båten och sista anmälningsdag torsdag 19 september. Vid anmälan måste ni lämna personnummer och ni måste visa leg på Muskö för att få komma in på basen.
Vill ni dyka vrak hela helgen så har vi en vrakkurs lördag och söndag, 21-22 september då vi gör 4 dyk, på lördagen blir det dyk från land då ni övar lindragning och annat nyttigt inför söndagens båtdyk, som ingår i kurspriset.
Anmälan såväl till kurs som till söndagens utfärd sker till butiken via telefon eller mail.Thistlegorm