Bli Rescue Diver!

Posted by on Okt 3, 2014 in Aktuellt | 0 comments

Denna kurs är den viktigaste av de alla och dessutom, enligt många, den allra roligaste!
Du får lära dig hur du ska agera om olyckan är framme, såväl ovan som under ytan och får praktiskt öva på bland annat hur man tar upp dykare från botten, söker försvunnen dykare, räddar, bogserar och mycket mer!
Kursen består av en teorikväll då man också gör ett teoriprov och två dagar utedyk med övningar och scenarios.
EFR, Emergency First Response- kursen är obligatorisk och görs innan Rescuekursen och pris för bägge kurserna inklusive böcker, DVD:er, andningsmask och 2 certifikat är 3495:-. Har du redan gjort din EFR eller motsvarande så kostar Rescuekursen 2495:-.
EFR- kursen är söndagen den 18/10 10.00 – 16.00, teorin för Rescuekursen tisdagen den 21/10 kl 17.30 och utedyken lördag och söndag 25-26/10.Rescue2