Grundkurs med utedyken på semestern!

Posted by on Okt 17, 2014 in Aktuellt | 0 comments

Få en ännu roligare semester: Lär dig dyka!
Börja med att göra teori och pooldelen hos oss och sedan dina uppdyk i varma vatten på ditt resmål, du slipper plaska i poolen och läsa teori och kan börja njuta av undervattensvärlden redan första semesterdagen! Detta kallas att göra en referralkurs och är tillgänglig från det man fyllt 10 år.
För dig som ska resa iväg på höstlovet har vi kurs 24-25/10 med både teori och pool, du får med dig ett intyg som visar att du är färdig för utedyk och bokar dem på resmålet. Enkelt!

Ska du på semester över jul och nyår? Då har vi intensivkurser varannan helg och kvällskurser med start varannan vecka ända fram till 20 december, se kurser – kursstarter för datum och ring 08-235 235 eller maila info@fantasea.se för bokning. DanielPool