Nästa tillfälle för provdyk och uppfräschningsdyk lördag 25/10

Posted by on Okt 17, 2014 in Aktuellt | 0 comments

Har du aldrig dykt men är sugen på att prova? Den 25 oktober 18.00 kan du få ta dina första andetag under ytan och få uppleva den härliga känslan av en annan värld! Minimi ålder är 8 år fyllda och du ska vara fullt frisk, lån av all utrustning inklusive lång våtdräkt ingår förstås och priset är 395:-. Max 4 dykare per instruktör och dyket sker i Tibblebadet i Täby. För bokning ring 08-235 235-

Har du certifikat men det var längesedan du dök? Samma kväll kan du göra en uppfräschningskurs med oss, så kallad Review och det innebär att du gör ett litet teoritest och de övningarna du gjorde under grundkursen tillsammans med instruktör. Efteråt får du ett intyg på att du gjort kursen vilket kan krävas om du ska åka utomlands och dyka. Rewpool