Äntligen vår och dyksäsongen startar: Kvällsdagis, OW utedyk och Instruktörskurs!

Posted by on Apr 11, 2015 in Aktuellt, Blog | 0 comments

Nu kör vi igång dyksäsongen med buller och bång, med både helg- och kvällsdyk med vår dykklubb. Lördag 11 april är Anders i Drottningviken med en massa Divemasterelever, och efter jobbet på torsdag 16 april åker Daniel till Båtsmans Brygga för ett mysdyk.
Vi börjar med utedyken för elever första helgen i maj, vill ni vara med på första kläckningen av OW- dykare så börjar en kvällskurs den 20 april och en helgkurs 24-25 april, och då kan ni göra era utedyk 2-3 maj.
Första Instruktörskursen för året börjar den 30 april med Assistant Instructor, examinationen är den 16-17 maj. Vill ni bli EFR- instruktör finns det tillfälle den 7 maj.

Massos på gång alltså!!Björkvik, dykningens mecka i Stockholm. Hit åker vi oftast för våra utedyk på grundkursen. Perfekt för avrostningsdyk.