Bli Divemaster i din egen takt, introduktion 20/2!

Posted by on Feb 12, 2016 in Aktuellt | 0 comments

Detta är första steget i din professionella karriär inom dykning. Som Divemaster får du vara med instruktören och planera och hjälpa till att genomföra kurser och utfärder. Din roll är att se till att andra dykare har det bra och säkert kan genomföra sina dyk, att lösa problem som kan uppstå och att vara en resurs för instruktören. Efter avslutad kurs får du hela världen som arbetsplats med alla möjligheter det innebär!

Hos oss gör du din kurs i egen takt, du gör din teori via e-learning hemma men har förstås tillgång till dina instruktörer när du vill. Du får vara i poolen så ofta du vill för att öva för dina skills och simprov, och lägger i samråd med oss upp din egen skräddarsydda kurs, när du vill vara med på kurser, provdyk och allt annat du ska genomföra.

I priset 3495:- ingår även lån av utrustning. Det tillkommer kostnad för böcker och PADIs avgifter för e-learning och certifiering.

Lördagen den 20/2 14.00-17.00 är första introduktionen för vårens divemasters, då vi går igenom pappersarbetet, vad som kommer att ske under kursen och vad som förväntas av en Divemaster efter utbildningen. Ring 08-235 235 för anmälan och mer information!

GoPro