Nu är vår årliga Filippintripp 2022 planerad och oj så mysigt det blir!

Vi börjar den 8 mars i Cebu och åker direkt därifrån till Malapascua där vi installerar oss på Ocean Vida resort, och redan nästa dag åker ut i gryningen för att dyka med de fantastiska Thresher Sharks, Rävhajarna, och detta fortsätter vi med de närmaste dagarna, varvat med massage på stranden, plask och lek och god mat och dryck. 

 

5 nätter bor vi här innan vi fortsätter med minibuss till Moalboal och resorten Quo Vadis som blir vårt hem i 6 nätter. Här dyker vi med sardinstim, utforskar ön Pescador, tittar på flygplansvrak och hoppas på valhaj som vi fick här förra året! När vi inte dyker så hänger vi i poolen, slöar på stranden och masserar oss, som vanligt... Livet är gott i Filippinerna!

 

Nästa stopp på resan är Dauin på Dumaguete dit vi tar oss med flyg och här vankas det lyxliv på resorten Atlantis! 

5 nätter där det även ingår 3-rättersmiddagar har vi här, och dyker gör vi på alla möjliga sorters konstiga saker: mini frog fishes, sjöhästar, alla sorters bläckfiskar, Pegasusfiskar och dessutom dyk på Apo Island med strömdyk, sköldpaddor och fantastiska rev. En UV- fotografs dröm!

 

Åter i Cebu har vi sista natten med gänget på Goldberry Suites Hotel innan det är hemresa 25 mars och vi landar i Sverige igen den 26 mars, bruna och glada efter massor med dykning, 17 nätter på 3 olika öar och med massor med oförglömliga minnen i bagaget!

 

Pris inklusive flyg till Filippinerna t/r 35995:- , vill ni ordna flyg själva är priset 27795:-  och då ingår guidade båtdyk (upp till 40 stycken!), marinparksavgifter, alla boenden med frukost (även middag på Atlantis), transfers med buss och flyg, lån av 12 l flaska och bly.

Resan anordnas av Scuba Travel vars resegaranti gäller, för bokning och frågor kontakta Monica på 08-235 235 och antalet platser är begränsat.