IDC Staff Instructor

IDC Staff Instructor

Som IDC Staff Instructor fungerar du som en assistent till en Course Director på instruktörskurserna. Du får dela med dig av dina egna erfarenheter till instruktörselever och kan förutom att hålla delar av teoriutbildningen på en instruktörskurs självständigt utbilda Assistant Instructors.

I kursen går vi igenom lektionsplanering, poolpass, utedyk och bedömning av instruktörselever.  Du får en rejäl uppdatering av vår Course Director Anders Holmberg av PADIs alla standards och tar dina egna instruktörskunskaper och säkerhetstänk till en helt ny nivå. VåIDCsra Staffkurser gör vi i samband med en IDC där du sitter med och övar under både AI och OWSI delarna.
Du skriver även om Instruktörsproven (nu med lite högre krav) och håller samt bedömer presentationer både i klassrummet, poolen och ute i havet. Grymt Kul!

Förkunskaper:
Master Scuba Diver Trainer.

Kostnader:
Kurspris 4995:-, Padi’s avgifter samt kostnader för kurslitteratur och Course Director manualen tillkommer.

Redan Staff Instructor och siktar vidare uppåt på Master Instructor eller Course Director? Då sitter du såklart med på en av våra IDC’r och övar vidare på dina bedömningar och hur man håller ihop en IDC  med vår Course Director Anders Holmberg. Efter genomförd kurs rapporterar vi in och registrerar din medverkan till PADI.