Lär dig dyka med oss

Har du alltid drömt om att uppleva en annan värld, att sväva tyngdlös i tystnaden och uppleva det fantastiska marina livet under ytan? Vi hjälper dig uppnå din dröm!
Hos oss på Fantasea kan du alltid känna dig trygg med din utbildning och din utrustning. Butiken är proppfull med kvalitetsutrustning och vi erbjuder dykkurser i allt. Hela vägen från snorklingskurs inför semestern upp till dykinstruktör.

Varför ska du lära dig dyka med oss då…

Hos oss kommer alltid säkerheten i första hand och därför är det små grupper och många instruktörer på varje kurs, under grundkursernas utedyk dessutom två elever per instruktör. Vi utbildar självklart genom PADI, världens största dykorganisation, så du kan vara trygg med att ditt dykcert är giltigt överallt i hela världen.
Vi ger mer – Hos oss får alla elever även lära sig dyka ute med torrdräkt som ser till att man är varm och torr och vi har förstklassig skolutrustning från Mares och Scubapro, även i små storlekar för barn. Inga extra kostnader för det och du slipper frysa.

Våra instruktörer är handplockade och då vi har en egen Course Director (instruktörs instruktör) i huset är de hela tiden uppdaterade med alla nya rön, säkerhetstankar och metoder som hela tiden utvecklas.

Vi erbjuder allt från grundkursen Open Water, till fortsättningskurserna Advanced Open Water och Rescue Diver, samt ett stort utbud av Specialkurser. Vi har även kurser i teknisk dykning samt Divemaster och Instruktörskurser.

Varmt välkommen till oss!
/Anders, Monica och alla våra instruktörer, divemasters och dykdagis barn