Uppfräschningsdyk

Länge sedan du dök sist?
Inga problem, det ordnar vi.

Prova på dyk med Fantasea

Att prova på att dyka i pool är en helt oförglömlig upplevevlse

Var det ett par år sedan du dök eller du kanske aldrig kom igång överhuvudtaget efter din kurs? Inga problem. Efter ett ReActivate eller ett Uppfräschningskurs kommer du vara igång igen.

PADI ReActivate eller Uppfräschningsdyk

Var det ett par år sedan du dök sist så är det nog en ReActivate kurs du ska gå, du gör en enklare teori på nätet hemma i lugn och ro, ser lite film och gör ett teoritest. Efter det bokar du en kväll i poolen med en instruktör där ni övar på de praktiska bitarna igen. För er som inte är certifierade inom PADI går vi igenom grundläggande teori på plats innan vi går i vattnet.
Vi håller för det mesta till i Tibblebadet i Täby som är en 50-meter bassäng med en grund del där alla bottnar och en djupare på nästan 4 meter, så du har gott om plats att komma tillbaka in i det underbara med dykning. Vi möter upp dig på badet och det enda du behöver ta med dig är badkläder och handduk, resten ordnar vi och du dyker i lång våtdräkt så det är varmt och behagligt. Vill du hellre öva med torrdräkt så går det självklart bra det med men då behöver vi ses i butiken innan för att prova ut en i lämplig storlek.
ReActivate eller Uppfräshningsdyk kostar 995:-
   Då ingår ReActivate Touch på nätet (Obs! Bara om du är PADI certifierad sedan tidigare) , all utrustning, pooldyk med instruktör och ett nytt certifikat om du är certifierad inom PADI sedan tidigare. Är du certifierad inom någon annan organisation är det såklart inget problem. Våra instruktörer ser till att du blir uppdaterad inom teori och dykfärdigheter så du kan känna dig trygg på din dyksemester eller här i våra underbara vatten runt Sverige.


Vi håller för det mesta till i Tibblebadet i Täby som är en 50-meters bassäng med en grund del där alla bottnar och en djupare på nästan 4 meter, så du har gott om plats att komma tillbaka in i det underbara med dykning. Vi möter upp dig på badet och det enda du behöver ta med dig är badkläder och handduk, resten ordnar vi och du dyker i lång våtdräkt så det är varmt och behagligt. Vill du hellre öva med torrdräkt så går det självklart bra det med men då behöver vi ses i butiken innan för att prova ut en i lämplig storlek.


Vid anmälan, endera via email eller telefon (08-235 235)  behöver vi din längd, vikt och skostorlek så att vi kan ge dig utrustning som passar, och du får fylla i en hälsodeklaration innan dyket, den kan du också ladda ned via länken nedan.
Välkommen tillbaka till din  undervattensvärld!

Hälsodeklaration