Provdyk - PADI Discover Scuba Diving

 

Har du aldrig varit under ytan men är nyfiken på hur det känns? Vill du prova på dykning innan du bestämmer dig för att gå kurs, eller letar du efter en present till någon? Det ordnar vi!

 

Vi har provdyk i pool, för det mesta i Tibblebadet i Täby som är en 50-meter bassäng med ett djup av 3.9 meter, så du har gott om plats att prova på det underbara i dykning. Ni är max 4 personer per instruktör, och den totala tidsåtgången är ca 3 timmar. Vi möter upp dig på badet och det enda du behöver ta med dig är badkläder och handduk, resten ordnar vi och du dyker i lång våtdräkt så det är varmt och behagligt.

 

Vi börjar med en genomgång av utrustningen, vilka tecken vi ska använda oss av och hur det hela går till. Därefter går vi i vattnet på den grunda delen av poolen för att så småningom avancera till den djupa delen för de som vill det.

 

Vid anmälan, endera via email eller telefon (08-235 235) behöver vi din längd, vikt och skostorlek så att vi kan ge dig utrustning som passar, och du får fylla i en hälsodeklaration innan dyket, den kan du också ladda ned via länken nedan. Deltagare under 18 år måste ha påskrift av vårdnadshavare.

 

Minimiålder för dyket är 8 år fyllda, och då kallas det bubblemaker och maxdjupet är då 2 meter. Från 10 års ålder är det ett vanligt provdyk och det är tillåtet att gå ned på den djupa delen av poolen.

 

Prova på dyket kostar 450:- inklusive lån av utrustning.

Välkommen till en annan värld!