Midsommarresa – Live Aboard Röda Havet!

Rosetta

Vi garanterar 100 % solgaranti på Midsommarafton! Dessutom härliga dyk, mysigt umgänge med glada dykare, värme och blått hav!RosettaLuonge
Den 17 -24 juni åker vi med favoritbåten Rosetta från Hurghada och styr mot the Brothers och härliga hajdyk, på vägen dit och tillbaka gör vi mysdyk på de olika reven längs vår rutt. Den här tiden på året har vi också stor chans att få se hammarhaj förutom Oceanic Whitetips, revhajar och Treshers, och även manta har vi haft här flera gånger.
Båten tar 18 passagerare i dubbelhytter med egen dusch och toalett, det finns 2 soldäck att slöa på mellan dyken och båten har 2 zodiacs, gummibåtar för att göra dykningen så säker och bekväm som möjligt. Båtens ägare Hisham är med på båten och med sig har han den trevligaste personalen vi mött i Röda Havet.
I resans pris 12900:- ingår det flyg inklusive skatter, visum, helpension (ej alkohol), transfers, dykguide, vikter och luft. Nitrox finns att beställa mot tillägg.
Naturligtvis tar vi med oss matjesill, ost, knäckebröd och ”den lille” om ni vill ha det och dukar upp en Midsommaraftonsbuffé på soldäck, och skänker en tanke åt de som sitter och slåss mot myggen och fryser hemma…
Oceanic White TipRosettaHytt

Resan anordnas av Dyk och Resespecialisten, 08-21 15 01, vars resegaranti gäller.