REACTIVATE, Uppfräschningsdyk

Länge sedan du dök sist? Inga problem, det ordnar vi!

 

 

 

Var det ett par år sedan du dök eller du kanske aldrig kom igång överhuvudtaget efter din kurs? Inga problem.

 

Efter en ReActivate, ett uppfräschningsdyk med instruktör, kommer du vara igång igen.

 

 

 

PADI ReActivate

 

Var det ett par år sedan du dök sist så är det en ReActivate- kurs du ska gå, där du gör en enklare teori på nätet hemma i lugn och ro, ser på  film och gör ett teoritest. Efter det bokar du en kväll i poolen med en instruktör där ni övar på de praktiska bitarna igen.


Vi håller för det mesta till i Tibblebadet i Täby som är en 50-meter bassäng med en grund del där alla bottnar och en djupare på nästan 4 meter, så du har gott om plats att komma tillbaka in i det underbara med dykning.

Vi möter upp dig på badet och det enda du behöver ta med dig är badkläder och handduk, resten ordnar vi och du dyker i lång våtdräkt så det är varmt och behagligt. Vill du hellre öva med torrdräkt så går det självklart bra det med men då behöver vi ses i butiken innan för att prova ut en i lämplig storlek.

 

 

ReActivate kostar 995:-. Då ingår ReActivate Touch på nätet, lån av all utrustning, pooldyk med instruktör och dessutom ett nytt certifikat  som skickas hem till dig efter genomförd teori och pooldel.

 

 

Vid anmälan, endera via email eller telefon (08-235 235) behöver vi din längd, vikt och skostorlek så att vi kan ge dig utrustning som passar, och du får fylla i en hälsodeklaration innan dyket, den kan du också ladda ned via länken nedan. Är du under 18 år så krävs det underskrift av vårdnadshavare.

 


Välkommen tillbaka till din undervattensvärld!